06-10062486 info@tagv.nl
Taal verklaard in het woordenboek

Taalchecks voor websites en webwinkels

Bedrijven en organisaties bezitten steeds omvangrijkere websites. Die hebben de neiging in de loop der jaren nog verder uit te breiden. Text à Grande Vitesse kent dit fenomeen en biedt een drietal services aan.

1. Taalcheck – de lightversie

Bij deze taalcheck kijken we naar taal- en tikfouten. Daarnaast naar dode links. Desgewenst kan ook een check van de presentatie van de website of webwinkel plaatsvinden. Dat gebeurt dan op verschillende platforms, met verschillende operating systems, op desktops en op smartphones.

2. Taalcheck – de grondige aanpak

Bij de grondige taalcheck kijken we verder dan alleen taal- en/of tikfouten. Voldoen de teksten nog aan de eisen? Moeten de teksten beter geformuleerd worden? Zitten er gedachtesprongen in? Desgewenst kijkt Text à Grande Vitesse ook naar ondersteunend beeldmateriaal. Van foto’s tot infographics.

3. Taalcheck – all inclusive

De all inclusive taalcheck is de meest uitgebreide service. Met waar nodig copywriting – het maken van verkoopkrachtige teksten – tot en met de laatste controle voor publicatie. Ook het vullen van hele websites met teksten (we doen geen techniek) en het verzorgen van beeldmateriaal behoort tot deze service. Die begint overigens met een goed intakegesprek. Daarbij brengen we wensen precies in kaart en maken een haalbare planning. Natuurlijk inclusief evaluatiemomenten. Waar nodig schakelt Text à Grande Vitesse ervaren grafische vormgevers of fotografen in.